Διαφημιστικά Δώρα

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Διαφημιστικά Δώρα:

Τσάντες πάνινες

Τσάντες πάνινες

Τσάντες πάνινες από βαμβακερό ύφασμα, για προώθηση ή δώρο. Δείτε περισσότερα για τσάντες πάνινες.

λουράκι

Λουράκια λαιμού

Λουράκι λαιμού για συνέδρια, εκθέσεις, αθλητικά events, συνήθως με ή χωρίς κάρτα μέλους στο τελείωμα. Δείτε περισσότερα για λουράκια λαιμού.

Κάρτες εκθέσεων - συνεδρίων

Κάρτες εκθέσεων – συνεδρίων

Οι κάρτες συνεδρίων ή εκθέσεων είναι απαραίτητα αξεσουάρ για συνέδρια ή εκθέσεις. Δείτε περισσότερα για Κάρτες εκθέσεων, συνεδρίων.

Κούπες

Κούπες

Kούπες λευκές ή χρωματιστές, εκτυπώνονται για επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Δείτε περισσότερα για Κούπες.


 

Διαφημιστικά στυλό

Διαφημιστικά στυλό

Είναι από τα πιο δημοφιλή και χρήσιμα διαφημιστικά δώρα, για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δείτε περισσότερα για διαφημιστικά στυλό.

Διαφημιστικά μαγνητάκια

Διαφημιστικά Μαγνητάκια

Μαγνητάκια ψυγείου, για το σπίτι ή το γραφείο, σε κάθε σχήμα. Δείτε περισσότερα για διαφημιστικά μαγνητάκια.

Μπρελόκ

Μπρελόκ

Διαφημιστικά μπρελόκ μεταλλικά, δερμάτινα ή plexy. Δείτε περισσότερα για μπρελόκ.

Αναπτήρες

Αναπτήρες

Οι διαφημιστικοί αναπτήρες είναι δημοφιλή εργαλεία προώθησης για κάθε είδους εκδήλωση προβολής. Δείτε περισσότερα για αναπτήρες.


 

Σουβέρ, σουπλά

Σουβέρ, Σουπλά

Πρακτικά, χρήσιμα αξεσουάρ επιχειρήσεων εστίασης, ιδανικά για διαφημιστικά δώρα, για χρήση στο σπίτι, σε εκδηλώσεις, events. Δείτε περισσότερα για σουβέρ, σουπλά.

αρωματικά μαντηλάκια

Αρωματικά μαντηλάκια

Τα αρωματικά μαντηλάκια είναι μια έξυπνη και πρακτική πρόταση διαφήμισης ή προβολής. Δείτε περισσότερα για αρωματικά μαντηλάκια.

Είδη ξενοδοχείου

Είδη ξενοδοχείου

Πετσέτες, μπουρνούζια παντόφλες ξενοδοχείων μιας χρήσης, δίνουν μία πινελιά πολυτέλειας. Δείτε περισσότερα για είδη ξενοδοχείου.

Kονκάρδες

Kονκάρδες

Η κονκάρδα είναι ένα ιδανικό στοιχείο προβολής και διαφήμισης για πολλές εκδηλώσεις και events. Δείτε περισσότερα για κονκάρδες.


 

Mousepad

Mousepad

Τα mouse pads είναι μακράς διάρκειας χρηστικά και οικονομικά διαφημιστικά προϊόντα για προσωπική ή εταιρική χρήση. Δείτε περισσότερα για mousepads.

Puzzle

Puzzle

Τα puzzle είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, και ειδικά το διαφημιστικό puzzle είναι ένα πρωτότυπο, χρήσιμο δώρο. Δείτε περισσότερα για puzzle.

usb power banks

Usb, power banks

Είναι χρήσιμα διαφημιστικά προϊόντα για προβολή, προώθηση κάθε επιχείρησης. Δείτε περισσότερα για Usb, power banks.

Θήκες κινητών

Θήκες κινητών συσκευών

Οι θήκες κινητών συσκευών, είναι ιδανικά για διαφημιστικά δώρα στοχευμένης ή προσωποποιημένης προβολής. Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών συσκευών.


 

Ομπρέλες

Ομπρέλες

H εκτύπωση σε ομπρέλα είναι μια έξυπνη λύση, ένα χρηστικό διαφημιστικό δώρο, unisex, ταιριάζει σε οποιοδήποτε κοινό. Δείτε περισσότερα για ομπρέλες.

χάρακες

Χάρακες, μέτρα

Χάρακες, μέτρα αυξομειούμενα, ξύλινα ή πλαστικά μπορούν να γίνουν αξιόλογα διαφημιστικά δώρα. Δείτε περισσότερα για χάρακες, μέτρα.

antistress

Είδη antistress

Τα διαφημιστικά είδη antistress είναι έξυπνα και χρηστικά διαφημιστικά δώρα. Δείτε περισσότερα για είδη antistress.

Διαφημιστικές ατζέντες, σημειωματάρια

Σημειωματάρια, ατζέντες

Διαφημιστική ατζέντα ή σημειωματάριο ένα δημοφιλές, διαχρονικό διαφημιστικό δώρο. Δείτε περισσότερα για σημειωματάρια, ατζέντες.


 


Διαφημιστικά Δώρα, MARAGOS η Καλύτερη Επιλογή!

Διαφημιστικά δώρα, η Καλύτερη Επιλογή, Προσιτές Τιμές, Εξαιρετική Ποιότητα. Η MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών από τα πιο καινοτόμα, αποδοτικά και οικονομικά διαφημιστικά δώρα. Για τις συναντήσεις, τις εκδηλώσεις σας, το branding προϊόντων, τις εμπορικές εκθέσεις, περιηγηθείτε στο maragos.gr και βρείτε το διαφημιστικό προϊόν που σας ταιριάζει. Διαφημιστικά Δώρα για όλες τις ανάγκες! Καλέσετε τώρα τη MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ κι ένας από τους εκπροσώπους θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που αναζητάτε.

Παραγγελία Διαφημιστκών Δώρων με 3 απλά click:

  • Επιλέγετε το Διαφημιστικό δώρο που επιθυμείτε, απ τον online κατάλογο.
  • Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας, κείμενα ή λογότυπο αν υπάρχει, που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στο δημιουργικό και στείλτε τα στο email: [email protected]
  • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για διευκρινήσεις ή για κάτι που δεν βρήκατε στο site μας και θα θέλατε να πληροφορηθείτε,  στο τηλ. : 210 6179001.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!