Διακόσμηση εσωτ. χώρου

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Διακόσμηση εσωτερικού χώρου :

Καμβάς τελαρωμένος

Καμβάς τελαρωμένος

Εκτυπώνουμε σε καμβά πίνακες ζωγραφικής, με μεγάλη ευκρίνεια. Ιδανικοί για όλους τους εσωτερικούς χώρους. Δείτε περισσότερα για Καμβά τελαρωμένο.

Κορνίζες

Κορνίζες

Κορνίζες τοίχου αλλά και επιτραπέζιες, ξύλινες, μεταλλικές, δερμάτινες, με ειδική επεξεργασία. Δείτε περισσότερα για κορνίζες.

Ταπετσαρία τοίχου

Ταπετσαρίες

Βάλτε το δικό σας στυλ στον τοίχο σας! Σε όλες τις διαστάσεις, τμηματικά ή σε μεμονωμένο κομμάτι, ανάλογα με το θέμα. Δείτε περισσότερα για ταπετσαρίες.

Κάλυψη οικιακών συσκευών

Κάλυψη συσκευών

Βάλτε χρώμα στην κουζίνα σας ή σε όποιον άλλο χώρο του σπιτιού θέλετε. Μετατρέψτε τον χώρο σας, αλλάξτε τον και δώστε μια άλλη νότα! Δείτε περισσότερα για κάλυψη συσκευών.


 

Παραβάν

Παραβάν

Πτυσσόμενο διαχωριστικό μιάς ή και δύο όψεων, από καμβά ή πολυεστερικό αδιάβροχο pvc συνδεδεμένο σε πολλά μέρη με μεντεσέδες. Δείτε περισσότερα για παραβάν.

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Επιλέξτε ένα σχέδιο, ένα μοτίβο, και «ντύστε» το φωτιστικό σας με τρόπο πρωτότυπο και μοναδικό. Δείτε περισσότερα για φωτιστικά.

Rollers σκίασης

Rollers σκίασης

Προστατεύουν από το φως του ήλιου, ανανεώνουν τον χώρο, ή το γραφείο. Δείτε περισσότερα για Rollers σκίασης.

Πατάκια εισόδου

Πατάκια εισόδου από pvc ή μοκέτα, δίνουν το δικό σας γούστο και μήνυμα! Δείτε περισσότερα για πατάκια εισόδου.


 

Εκτύπωση σε ύφασμα

Τυπώνουμε ύφασμα σε μεγάλη διάσταση με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και μελάνια εξαιρετικής ποιότητας. Δείτε περισσότερα για εκτύπωση σε ύφασμα.

Αυτοκόλλητα δαπέδου

Αυτοκόλλητα δαπέδου

Ένας αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης, απ’ τον εκτυπωτή στο πάτωμα. Δείτε περισσότερα για αυτοκόλλητα δαπέδου.

αυτοκόλλητο τοίχου

Αυτοκόλλητα τοίχου

Ένας αποτελεσματικός τρόπος διακόσμησης τοίχου. Δείτε περισσότερα για αυτοκόλλητα τοίχου.


 


Εκτυπώσεις για Διακόσμηση εσωτερικού χώρου :

Στην MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ προσφέρουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την εκτύπωση σε υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τύπου εσωτερική διακόσμηση χώρου ή επένδυση αντικειμένων, όπως ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά έως υφάσματα για έπιπλα, κλινοσκεπάσματα, επιτραπέζια υφάσματα, αυτοκόλλητα δαπέδου, πατάκια εισόδου, καλύμματα φωτιστικών και πολλά άλλα, με προηγμένα συστήματα εκτύπωσης.
Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια επαναστατική τεχνολογία για πλήθος προϊόντων. Από τα σημαντικότερα οφέλη που προέρχονται από την ψηφιακή εκτύπωση σε PVC, σε υφάσματα, σε καμβά και άλλα, είναι η ευκολία προσαρμογής σχεδίου και τελικού προϊόντος. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι πολύ πιο γρήγορη από τις παραδοσιακές διαδικασίες και επιτρέπει την επίτευξη ακρίβειας χρώματος στο 100%.

Παραγγελία για Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με 3 click :

  • Επιλέγετε τo τύπο του προϊόντος και την ποσότητα που θέλετε (π.χ. εκτύπωση αυτοκόλλητου ψυγείου ή άλλο).
  • Εισάγετε το σχέδιο ή τα στοιχεία που θέλετε να εκτυπωθούν.
  • Στέλνετε την παραγγελία σας με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας στο email: [email protected] , μόλις το λάβουμε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για σχετικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις. Επίσης μπορείτε πάντα να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ.: 210 6179001, και να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, ή να μας ρωτήσετε για ότι ενδεχομένως δεν βρήκατε στο site μας.


Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!