Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις – Σχεδιασμός εντύπων
Εκτυπώσεις MARAGOS

Το site μας είναι υπό κατασκευή! Σύντομα ολοκληρώνεται, ωστόσο ένα μεγάλο μέρος είναι στη διάθεσή σας. Για ότι ενδεχομένως δεν βρήκατε επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο που βλέπετε, ή στο email και θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά!.

Η MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ αναλαμβάνει από το σχεδιασμό μακέτας και εκτυπώσεις κάθε είδους ψηφιακά και offset. Η πολυετή εμπειρία μας στο κλάδο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών γενικά, σε συνδυασμό με την βαθιά τεχνογνωσία μας επιτρέπει – εκτός από τις δημιουργικές παρεμβάσεις όπου μας ζητηθεί – να εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, σε όποια εκτύπωση ή κατασκευή οπτικής επικοινωνίας κι αν επιλέξουν.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα χαρτιών, υλικών και εφαρμογών και την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Παραγγελία Εκτύπωσης με 3 απλά click:

  • Επιλέγετε τον τύπο της εκτύπωσης, γράψτε την ποσότητα που θέλετε τις διαστάσεις,  (π.χ. Μονόφυλλα έντυπα, διασταση : Α4).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε τα στοιχεία σας, το λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. ιδιότητα επιχείρησης, επωνυμία, ή άλλο).
  • Στέλνετε την παραγγελία σας με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας στο email: [email protected] , μόλις το λάβουμε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για σχετικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις. Επίσης μπορείτε πάντα να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ.: 210 6179001, και να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, ή να μας ρωτήσετε για ότι ενδεχομένως δεν βρήκατε στο site μας.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!