Εκτυπώσεις μικρού μεγέθους

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Εκτυπώσεις μικρού μεγέθους:Εκτυπώσεις μικρού μεγέθους MARAGOS

Με τον όρο “εκτυπώσεις μικρού μεγέθους” ορίζουμε τις εκτυπώσεις εντύπων που το τελικό προϊόν έχει μέγεθος όχι μεγαλύτερο του Α4. Τέτοια έντυπα είναι οι ευχετήριες κάρτες, οι card postal, οι σελιδοδείκτες, οι δωροεπιταγές, τα κουπόνια, τα εισητήρια, και ότι άλλο μπορεί να εντάσσεται σε αυτά τα μεγέθη. Τα έντυπα αυτά μπορούν να έχουν μεταβλητά στοιχεία αρίθμησης για οργάνωση και επισήμανση πληροφοριών. Είναι κατάλληλα για μια ευρεία ποικιλία προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών ή προϊόντων.
Στην MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ η πολυετή εμπειρία μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε τέτοια έντυπα με αισθητική, λειτουργικότητα με δική σας έτοιμη μακέτα εφόσον πλήρει τις προδιαγραφές εκτύπωσης, ή σχεδιάζουμε για σας.
Η εκτύπωση μπορεί να είναι ψηφιακή για μικρές ποσότητες, ή offset για μεγαλύτερες.

Παραγγελία εκτυπώσεων μικρού μεγέθους :

  • Επιλέξτε τον τύπο του εντύπου, την ποσότητα και τις όψεις, που θέλετε (π.χ. 100 ευχετήριες κάρτες, εκτύπωση Α + Β όψη κλπ).
  • Εισάγετε τα στοιχεία που να αναγράφονται στο έντυπο, λογότυπο αν υπάρχει, φωτογραφίες που θα θέλατε, ή άλλο σχέδιο.
  • Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί η φόρμα. Εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα μόλις λάβουμε τη φόρμα. Εναλλακτικά καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών για διευκρινήσεις ή για κάτι που δεν βρήκατε στο site μας και θα θέλατε να πληροφορηθείτε, στο τηλ. : 210 6179001.


Φόρμα παραγγελίας ενδιαφέροντος : 

« Επιστροφή

Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!