Προσκλήσεις

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Προσκλήσεις:Προσκλήσεις MARAGOS

Αναλαμβάνουμε σχεδιασμό κι εκτύπωση προσκλήσεων. Έχοντας προσκλήσεις εντυπωσιακές και μοναδικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, διασφαλίζετε την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
Σχεδιάζουμε κι εκτυπώνουμε προσκλήσεις για προσωπικές, εταιρικές, εκδηλώσεις, προσκλήσεις για οποιοδήποτε γεγονός που να υπογραμμίζουν τη σημαντικότητά του.
Διαθέτουμε μεγάλο δειγματολόγιο χαρτιών, μεγεθών, και στυλ που ταιριάζουν σε κάθε εκδήλωση.
Η εκτύπωση πρόσκλησης γίνεται σε 300gr Velvet ή Illustration χαρτί. Σε διαστάσεις από Α5, ή Α4, σε 10cm x 21cm, 14cm x30cm, ή 16cm x 16cm και 17cm x 24cm με εκτύπωση 1 όψης ή 2 όψεων αν είναι επιθυμητό.
Επίσης μπορούμε να βάλουμε και μεταβλητά στοιχεία όπως διαφορετικά ονόματα και αρίθμηση καθώς και τυποποιημένα φινιρίσματα.
Για διαφορετικές διαστάσεις και χαρτιά ρωτήστε μας.

Παραγγελία Προσκλήσεων :

  • Επιλέξτε τον τύπο της πρόσκλησης, την ποσότητα, που θέλετε (π.χ. 100 προσκλήσεις Party, εκτύπωση Α όψη κλπ).
  • Εισάγετε τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφονται, στείλτε μας λογότυπο αν είναι εταιρική και υπάρχει, φωτογραφίες που θα θέλατε, ή άλλο σχέδιο.
  • Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί η φόρμα. Εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα μόλις λάβουμε τη φόρμα. Εναλλακτικά καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών για διευκρινήσεις ή για κάτι που δεν βρήκατε στο site μας και θα θέλατε να πληροφορηθείτε, στο τηλ. : 210 6179001.


Φόρμα παραγγελίας ενδιαφέροντος :


 

« Επιστροφή

Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!