Eπιγραφές

 

Eπιγραφές σχεδιασμός – Κατασκευή – Tοποθέτηση

 

Φωτεινές επιγραφές

Φωτεινές επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές χρησιμοποιούνται για σήμανση κτιρίων, καταστημάτων, ιατρείων και κάθε είδους σήμανση. Δείτε περισσότερα για φωτεινές επιγραφές.

Επιγραφή Πυλώνας

Επιγραφές πυλώνες

H επιγραφή πυλώνας είναι εξωτερική κατασκευή, τοποθετείται σε ειδικό σημείο για να ενισχύσει ή να ολοκληρώσει την προβολή της επιχείρησης. Δείτε περισσότερα για επιγραφές πυλώνες.

Lightbox εσωτερικού εξωτερικού χώρου

Light box εσωτερ. ή εξωτερ. χώρου

Μια κομψή, εύκολη στην χρήση φωτεινή επιγραφή, με αυτονομία στον φωτισμό, συνήθως είναι εσωτερικού χώρου. Δείτε περισσότερα για Light box εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

μεταλικές, ξύλινες επιγραφές

Μεταλλικές, ξύλινες επιγραφές

Οι μεταλλικές και οι ξύλινες επιγραφές, είναι κατασκευές προσαρμοσμένες στο ύφος της επιχείρισης, με στόχο να αναδειχθεί η αισθητική και η μοναδικότητα της. Δείτε περισσότερα για μεταλικές, ξύλινες επιγραφές.


Μεταλλικά γράμματα κουτιαστά

Mεταλλικά 3D γράμματα (κουτιαστά)

Τα μεταλλικά, 3D τρισδιάστατα ή αλλιώς κουτιαστά γράμματα δίνουν ιδιαίτερο ύφος στην σήμανση. Δείτε περισσότερα για μεταλλικά 3d γραμματα (κουτιαστά).

Plexyglass 3d κουτιαστά

Plexiglass 3D γράμματα (κουτιαστά)

Επιγραφές με plexiglass γράμματα, τρισδιάστατα 3D ή κουτιαστά, παράγουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα για plexiglass 3d γράμματα (κουτιαστά).

Μοριακός φωτισμός

Επιγραφές μοριακού φωτισμού

Οι επιγραφές μοριακού φωτισμού δίνουν ένα εντυπωσιακό, διακριτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα για επιγραφές μοριακού φωτισμού.

Neon

Επιγραφές Νέον

Οι επιγραφές Neon ελκύουν αμέσως την προσοχή του κοινού, έχουν πολλές εφαρμογές για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Δείτε περισσότερα για επιγραφές νέον.


Led επιγραφές

Led ηλεκτρονικές

Οι επιγραφές led εναλλάσσουν την πληροφορία, ελκύουν την προσοχή του κοινού, είναι μιας ή δύο όψεων. Δείτε περισσότερα για led ηλεκτρονικές επιγραφές.

Σήμανση κτιρίων

Σήμανση κτιρίων

Η σήμανση κτιρίων, εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων είναι αναγκαία και απαραίτητη. Δείτε περισσότερα για σήμανση κτιρίων.

Οδοσήμανση

Οδοσήμανση

Οι επιγραφές – πινακίδες οδοσήμανσης κατασκευάζονται για τη σήμανση των οδών, με προδιαγραφές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Δείτε περισσότερα για οδοσήμανση.

pinakida ergou

Εργοταξιακές πινακίδες

Οι πινακίδες έργων είναι πινακίδες που πληροφορούν το κοινό την εξέλιξη ενός δημόσιου έργο. Δείτε περισσότερα για εργοταξιακές πινακίδες.


Plexy με αποστάτες

Plexiglass με αποστάτες

Η πινακίδα plexiglass αποτελεί μια μοντέρνα και κλασική επιλογή για προβολή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εσωτερική σηματοδότηση γραφείων ή άλλων χώρων. Δείτε περισσότερα για πινακίδες plexiglass με αποστάτες.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές επιγραφών

Πρόκειται για κατασκευές εκτός των συνηθισμένων τύπων κατασκευών που υπάρχουν στην αγορά. Δείτε περισσότερα για ειδικές κατασκευές επιγραφών.

 


Επιγραφές MARAGOS

Η MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ αναλαμβάνει σχεδιασμό, κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφών παντός τύπου. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο σε συνδυασμό με τις κατασκευαστικές γνώσεις και τις δημιουργικές παρεμβάσεις εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, όποια κατασκευή κι αν επιλέξουν.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και εφαρμογών και την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής.

 

Παραγγελία Επιγραφής με 3 απλά click:

  • Επιλέγετε τον τύπο της επιγραφής, γράψτε τις διαστάσεις που θέλετε . (π.χ. φωτεινή επιγραφή, διαστ.: 180cm x 80cm).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε τα στοιχεία σας, το λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. ιδιότητα επιχείρησης, επωνυμία, ή άλλο).
  • Στέλνετε την παραγγελία σας με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας στο email: [email protected] μόλις το λάβουμε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για σχετικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις. Επίσης μπορείτε πάντα να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ.: 210 6179001, και να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, ή να μας ρωτήσετε για ότι ενδεχομένως δεν βρήκατε στο site μας.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!