Προφίλ

Η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που…

Η εταιρία MARAGOS ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ιδρύθηκε το 1984. Είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισήγαγε έγχρωμο laser φωτοαντιγραφικό Canon και ακολούθως η πρώτη που χρησιμοποίησε ψηφιακό σύστημα έγχρωμης εκτύπωσης Canon. Είναι η πρώτη εταιρία που εκμεταλλεύτηκε σύστημα παραγωγής για Copying – Plotting – Scanning σχεδίων σε ένα πολυμηχάνημα Océ.

Tο ανθρώπινο δυναμικό της είναι άριστου επιπέδου, πλήρως εξειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες και αποτελεί ουσία της υπόστασης της. Η αρχή είναι το Δημιουργικό τμήμα.

Το Δημιουργικό τμήμα δημιουργεί, παράγει, ολοκληρωμένες λύσεις, σε Πρωτότυπες Ιδέες προσφέροντας μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών προβολής στους πελάτες της. Το Δημιουργικό τμήμα, αποτελείται από Γραφίστες – Σχεδιαστές με πολυετή εμπειρία, πλήρη κατάρτιση και γνώση των τελευταίων τεχνολογιών.

Σήμερα η εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις, στις Γραφικές Τέχνες, καινοτομεί σε Συστήματα προβολής προϊόντων Display Stands, εκτυπωτικών Υπηρεσιών, πρωτοτυπεί στα Διαφημιστικά δώρα, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατέχει κυρίαρχη και αξιόπιστη θέση στην αγορά.

Καινοτομεί στην παραγωγή νέων μέσων, διαφημιστικού δώρου, όπως: (μπλουζάκια, φόρμες εργασίες, καπέλα, κονκάρδες, κούπες, στυλό, λουράκια λαιμού, mouse pads, παζλ, μαγνητάκια, ημερολόγια, και πολλά άλλα).

Διαρκής στόχος είναι η πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, κατέχει το πλουσιότερο έμψυχο δυναμικό και με συνεχή εκσυγχρονισμό των υποδομών της, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Η εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. καθορίζει διαρκώς νέους στόχους, τους οποίους ολοκληρώνει με την μεγαλύτερη δυναμική που προσδιορίζει σήμερα το μέλλον.


 


 

Δημιουργικό

Δημιουργικό σχέδιο, μακέτες, ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας, για κάθε τύπου εκτύπωση. Δείτε περισσότερα για Δημιουργικό

Εκτυπώσεις

Ψηφιακές, Offset, μικρά και μεγάλα τιράζ, σε κάθε υλικό, στον καλύτερο χρόνο παράδοσης, ασυναγώνιστες τιμές. Δείτε περισσότερα για

Επιγραφές

Επιγραφές κάθε είδους, ειδικές κατασκευές, Σχεδιασμός, Κατασκευή, Τοποθέτηση. Δείτε περισσότερα για Επιγραφές

Διαφημιστικά δώρα

Μεγάλη γκάμα Διαφημιστικών Δώρων, υψηλής ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές. Δείτε περισσότερα για Διαφημιστικά δώρα


Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!