Αυτοστηριζόμενα banner

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Αυτοστηριζόμενα banner :

X–Banner-DSM-80160

X – Banner DSM-80160

Από τα πιο δημοφιλή Stand banners, φορητό, σκελετός αλουμινίου, εξαιρετικά ανθεκτικό. Δείτε περισσότερα για x – banner DSM-80160

Wall-Banner-DSM-60160

Wall Banner DSM-60160

Από τα καλύτερα Stand banners πολλαπλών χρήσεων. Δείτε περισσότερα για wall banner DSM-60160.

L - Banner-Pro-DSM-80203

L – Banner Pro DSM-80203

Eύχρηστο, φορητό, ελαφρύ, επιφάνεια εκτύπωσης μιας όψης. Δείτε περισσότερα για L – banner pro DSM-80203.

 


Aυτοστηριζόμενα Stand banners MARAGOS

Τα αυτοστηριζόμενα Stand banners είναι συστήματα προβολής, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι από καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις.
Είναι εύχρηστα, ευέλικτα, συνδυάζουν την ευκολία στη συχνή αλλαγή του θέματος προβολής,  με την ανθεκτική και ποιοτική κατασκευή και το χαμηλό κόστος. Μεταφέρονται εύκολα σε ειδικές θήκες με ασφάλεια.

Στη MARAGOS EKTYΠΩΣΕΙΣ χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά εκτύπωσης σε όλα τα προϊόντα, διασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για σας και πλεονεκτήματα όπως:

  • Εντυπωσιακή προβολή και σύντομο χρόνο παραλαβής.
  • Ευκολία στην μεταφορά και συναρμολόγηση.
  • Εγγύηση υλικού και αντοχή στην χρήση.

Παραγγελία Stand με 3 απλά click:

  • Επιλέγετε τον τύπο του Stand που θέλετε με τον κωδικό του (DSM), απ τον online κατάλογό μας. (π.χ. Χ-banner DSM80160 ).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε τα στοιχεία σας, κείμενα, λογότυπο (αν υπάρχει) ή ότι άλλο επιθυμείτε να λάβουμε υπόψη και θέλετε να φαίνεται στην επιφάνεια προβολής (π.χ. ιδιότητα
    επιχείρησης, επωνυμία, ή άλλο).
  • Στέλνετε την παραγγελία σας με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας στο email: [email protected], μόλις το λάβουμε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για σχετικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις.
    Επίσης μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλ.: 210 6179001, και να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, ή να μας ρωτήσετε για ότι ενδεχομένως δεν βρήκατε στο site μας.


Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!