Δείτε τον on line κατάλογό μας για Pop up Αράχνες :

Pop-Up Αράχνη

Pop Up – Αράχνη Straight

Pop Up Stand Αράχνη με επίπεδη επιφάνεια προβολής. Εκτύπωση σε ύφασμα ή λεπτό μουσαμά, ελαφριά κατασκευή. Θήκη μεταφοράς. Δείτε περισσότερα για  pop up – αράχνη straight.

PopUp_curved Αράχνη

Pop Up – Αράχνη Curved

Το Pop up Stand Αράχνη με καμπυλωτή επιφάνεια προβολής (Curved) είναι ένα αναδιπλούμενο σύστημα, εύκολης εγκατάστασης και μεταφοράς, κατάλληλο για εκθέσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια κλπ. Δείτε περισσότερα για pop up – αράχνη curved.Pop Up – Αράχνες MARAGOS

Πρόκειται για συστήματα προβολής ιδανικά για εκθέσεις συνέδρια και επαγγελματικούς χώρους. Είναι ελαφριά, κατασκευασμένα από αλουμίνιο ποιότητας, και μπορούν να εγκατασταθούν μέσα σε λίγα λεπτά, η κατασκευή τους επιτρέπει τη μεταφορά τους διακρατικές και υπερπόντιες πτήσεις.

Είναι μια παγκοσμίου φήμης κι εντυπωσιακή λύση προβολής. Διαθέτουν ευέλικτη επιφάνεια προβολής, επίπεδη ή καμπύλη που επιτυγχάνει τους στόχους με λεπτομερή δομημένο σχεδιασμό και αποτελεσματικό αντίκτυπο στο κοινό.

Παραγγελία με 3 click για χάραξη ή κοπή με laser :

  • Επιλέγετε το banner που θέλετε (με τον κωδικό του) από τον on line κατάλογο μας, και την ποσότητα που θέλετε. (π.χ. Literature Stand DSM-80165, 2 τμχ.).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε το σχέδιο, ή όποια πληροφορία θέλετε να απεικονίσετε, το λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. διαστάσεις, ή άλλο.), εφόσον μας αναθέσετε και τον σχεδιασμό.
  • Στέλνετε την παραγγελία σας στο email: [email protected]   ή  επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για σχετικές διευκρινήσεις, στο τηλ.: 210 6179001, και ο αμέσως διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες διευκρινήσεις αν χρειαστεί.


Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!