Δείτε τον on line κατάλογό μας για Προωθητικά banners :

Literature-Stand-DSM-80165

Literature Stand DSM-80165

Double Display Stand banner. Με διπλό banner μια εύχρηστη και ευέλικτη λύση. Δείτε περισσότερα για literature stand DSM-80165.

Double-Stand-DSM-80175

Double Display Stand DSM-80175

Double Display Stand banner. Με διπλό banner μια εύχρηστη και ευέλικτη λύση. Δείτε περισσότερα για double display stand DSM-80175Προωθητικά banner MARAGOS

Τα Προωθητικά banners είναι μια πρόταση εύχρηστη και πολύ ευέλικτη για προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων αλλά και πληροφοριών. Πρόκειται για συστήματα προβολής που περιλαμβάνουν banners και ράφια (θήκες) για έντυπα ή βιβλία. Ιδανικά για πολλούς τύπους εκδηλώσεων, εκθέσεις, επαγγελματικούς χώρους, για δεξιώσεις, αλλά και χώρους αναμονής. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ποιότητας με βαριά βάση που εξασφαλίζει αντοχή και σταθερότητα.

Παραγγελία με 3 click για χάραξη ή κοπή με laser :

  • Επιλέγετε το banner που θέλετε (με τον κωδικό του) από τον on line κατάλογο μας, και την ποσότητα που θέλετε. (π.χ. Literature Stand DSM-80165, 2 τμχ.).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε το σχέδιο, ή όποια πληροφορία θέλετε να απεικονίσετε, το λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. διαστάσεις, ή άλλο.), εφόσον μας αναθέσετε και τον σχεδιασμό.
  • Στέλνετε την παραγγελία σας στο email: [email protected]   ή  επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για σχετικές διευκρινήσεις, στο τηλ.: 210 6179001, και ο αμέσως διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες διευκρινήσεις αν χρειαστεί.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!