Δείτε τον on line κατάλογό μας για Ρυθμιζόμενα πλαίσια – Τέντες :

Ρυθμιζόμενο πλαίσιο

Ρυθμιζόμενα πλαίσια

Mεταλλικό πλαίσιο ρυθμιζόμενου ύψους με εκτύπωση σε μουσαμά. Δείτε περισσότερα για Ρυθμιζόμενα πλαίσια.

Τέντες

Τέντες

Πτυσσόμενη Τέντα εξωτερικού χώρου, σκελετός αλουμινίου, σε λευκό ή κόκκινο χρώμα. Δείτε περισσότερα για Τέντες.Ρυθμιζόμενα πλαίσια, Τέντες MARAGOS

Τα Ρυθμιζόμενα πλαίσια και οι Τέντες είναι προτάσεις εύχρηστες και ευέλικτες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Πρόκειται για συστήματα προβολής, ανεξάρτητα, με επιφάνειες που εκτυπώνονται. Ιδανικά για πολλούς τύπους εκδηλώσεων, εκθέσεις, συνεδριακούς χώρους, και άλλους πολυσύχναστους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους , κλπ. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας με στήριξη και βάσεις που εξασφαλίζουν σταθερότητα.

Τα προϊόντα διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.

 

« Επιστροφή

Παραγγελία Ρυθμιζόμενου πλαισίου ή Τέντας με 3 click :

  • Επιλέγετε τι ακριβώς σας εξυπηρετεί (Ρυθμιζόμενο πλαίσιο ή Τέντα) από τον on line κατάλογο μας, και την ποσότητα που θέλετε. (π.χ. Ρυθμιζόμενα πλαίσια 2 τμχ.).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε το σχέδιο, ή όποια πληροφορία θέλετε να εκτυπώσουμε, π.χ. λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. χρώματα, διαστάσεις, ή άλλο.), αν δεν έχετε μακέτα μπορούμε να την αναλάβουμε.
  • Στέλνετε την παραγγελία σας στο email: [email protected]  ή  επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για σχετικές διευκρινήσεις, στο τηλ.: 210 6179001, και ο αμέσως διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες διευκρινήσεις αν χρειαστεί.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!