Χαρακτική
Xαρακτική MARAGOS

Χαρακτική με Laser σε υλικά, όπως ξύλο, χαρτί ή γυαλί, δέρμα ή πορσελάνη είναι από τις κύριες υπηρεσίες μας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή των υλικών εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα χάραξης ή κοπής σε όποιο υλικό επιλέξει ο πελάτης.

Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε για εσάς το σχέδιο που επιθυμείτε να κόψετε ή να χαράξετε, αν δεν το έχετε. Η κοπή ή χάραξη με Laser αφορά πολλά προϊόντα κι εφαρμογές χαρακτικής. Η ομάδα των έμπειρων σχεδιαστών, χειριστών laser φροντίζουν κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας και της ροής εργασίας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα διαφημιστικών και δώρων τα οποία μπορούν να χαραχθούν ή να τυπωθούν με τα στοιχεία σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τις σελίδες του on line καταλόγου μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Laser με δύο λόγια!

Τα lasers είναι ενισχυτές φωτός και η λειτουργία τους βασίζεται στην εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας. Πρόκειται για διατάξεις παραγωγής (οπτικών) ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με τη μέθοδο της «εξαναγκασμένης εκπομπής ακτινοβολίας».
Η λέξη laser (λέιζερ) προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation» και ελληνικά σημαίνει «Ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας».

Παραγγελία με 3 click για χάραξη ή κοπή με laser :

  • Επιλέγετε τον τύπο της εργασίας και την ποσότητα που θέλετε. (π.χ. χάραξη & κοπή σουβέρ σε ξύλο 100 τμχ.).
  • Εισάγετε ή επισυνάπτετε τα στοιχεία σας, το λογότυπο (αν υπάρχει) ή επιπλέον λεπτομέρειες που θέλετε να λάβουμε υπόψη (π.χ. διαστάσεις, ή άλλο.).
  • Στέλνετε την παραγγελία σας στο email: [email protected]   ή  επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών για σχετικές
    διευκρινήσεις, στο τηλ.: 210 6179001.Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!