Προϊόντα – Εφαρμογές Χαρακτικής

Δείτε τον on line κατάλογό μας για Προϊόντα – Εφαρμογές Χαρακτικής :

Διαφημιστικά Δώρα

Διαφημιστικά Δώρα

Χάραξη λογότυπου, σλόγκαν ή σχεδίων, σε αντικείμενα προβολής για επιχειρήσεις, και σε διάφορα διαφημιστικά προϊόντα. Δείτε περισσότερα για διαφημιστικά δώρα.

Τουριστικά είδη

Τουριστικά είδη

Χάραξη με laser, λογότυπου, ή σχεδίου σε κλειδιά ξενοδοχείων, τιμοκαταλόγους και σε εύχρηστα τουριστικά δώρα. Δείτε περισσότερα για τουριστικά είδη.

Βιομηχανικά είδη

Βιομηχανικά είδη

Η χάραξη με laser δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε πολλά βιομηχανικά είδη που εμπορεύεστε ή χρησιμοποιείτε. Δείτε περισσότερα για χάραξη σε βιομηχανικά είδη.

Αντικείμενα τέχνης

Αντικείμενα τέχνης

Η χάραξη με laser μπορεί να δώσει μια αίσθηση ανανέωσης σε ένα παλιό αντικείμενο τέχνης. Δείτε περισσότερα για αντικείμενα τέχνης.


 

Επιγραφές

Επιγραφές

Επιγραφές με χάραξη laser σε διάφορα υλικά για την σήμανση εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων κτιρίων ή οικιακών χώρων. Δείτε περισσότερα για Επιγραφές.

Τιμητικές Πλακέτες

Τιμητικές Πλακέτες

Οι τιμητικές πλακέτες, τα βραβεία χαραγμένα με laser δίνουν έναν προσωπικό, πιο αποκλειστικό και πολύτιμο χαρακτήρα. Δείτε περισσότερα για τιμητικές Πλακέτες.

Cutting-Board

Διακόσμηση

Υλοποιήστε τις ιδέες σας και δημιουργήστε τα δικά σας διακοσμητικά αντικείμενα για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δείτε περισσότερα για διακόσμηση.

eidikes kataskeves

Eιδικές κατασκευές

Προσφέρουμε λύσεις για χάραξη με laser σε σχεδόν όλα τα υλικά και σε ειδικές κατασκευές. Δείτε περισσότερα για Eιδικές κατασκευές.


« Επιστροφή

Kalipsi ktirion

Εγγραφείτε στο Newsletter
για να λαμβάνετε Νέα
και Προσφορές

You have Successfully Subscribed!